Якщо швидко хочеться приготувати обід або, навіть, вечерю, то смачна картопляна запіканка стане гарним варіантом й вибором.
Тим паче приготувати її не потребує багато часу та неабияких навичків. Запіканку приготувати просто.
Інгрідієнти
1. Картопля - 5-6 шт.
2. М'ясо (курятини або телятини, свинини) - 200-300 г.
3. Перець болгарський - 1 шт.
4. Цибуля ріпчаста - 1 шт.
5. Морква - 1 шт.
6. Яйця - 2 шт.
7. Сир твердий - 100 г.
8. Сметана - 3-4 ложки.
9. Спеції й приправи
10. Кріп
Спосіб приготування
- Картоплю відварити в кожурі. Зняти кожуру. Викласти у форму, змащену олією.
- М'ясо нарізати на невеликі шматочки, протушкувати на олії, додати ріпчасту цибулю, натерту моркву, перець. Трохи додати вершкового масла, а ще спеції, приправи.
- Викласти м'ясо з овочами на картоплю.
- Яйця взбити, додати сметану (майонез також підійде) та знову взбити вінчиком, додати нарізаний кріп. Заливку у форму, де є картопля, м'ясо з овочами та щедро присипати тертим сиром.
- Запікати 25 хвилин при температурі 200'С.


Коментарі
Дописати коментар