Палички для перекусу на кефірі

 


Можна поки забути пиріжки, які доволі довго готуються. Можна приготувати повну миску паличок. 

Вони готуються швидко, бездріджовим способом . Інгредієнти доступні.

Інгредієнти: 

1. Кефір - 1 пакет 

2. Яйця курячі - 2 шт.

3. Сушене м'ясо або ковбаса

4. Сир (бринза) - 80 г.

5. Зелень кропу 

6. Борошно - 2-3 стакани.

7. Олія.

8. Сіль - дрібка

9. Цукор - 1 чайна ложка.

10. Розпушувач - 1 чайна ложка.

11. Італійські трави та інші приправи за смаком.

Спосіб приготування 

- В велику миску взбити два яйця з цукром та сіллю.

- Додати кефір, порізане сушене м'ясо (можна ковбасу натерти, яка є в холодильнику), порізану зелень, сир.

- Вкінці додати просіяне борошно і розпушувач (борошно додати обережно, замісити не забите тісто). 



- Тісто не відстоювати, а розділити на 4 частини.

- Кожну частину тіста розказати скалкою й порізати на смужки. 



- Смажити в великій кількості олії на сковорідці до золотисто-коричневого кольору. 



- На велику тарілку покласти паперові рушники й викласти палички. 

Можна їсти зі сметаною та вашим улюбленим соусом. 

Коментарі