Запечена пряна риба з овочами

 Якщо ви, друзі, в пошуках приготування смачної рибу, то ви успішно завітали в мій блог. 

Не так давно готувала запечену рибу з овочами. Це дуже корисна страва, хоча має багато варіантів приготування. 

Та я рекомендую приготувати тим способом, який буде покроково описаний нижче. 

Рекомендую приготувати вам, бо вийшло дуже смачно. Й у вас все вийде. 




Інгрідієнти

1. Суміш броколі, капусти цвітної (у мене заморожена).
2. Перець болгарский - 1 шт. 
3. Помідори - 2 - 3 шт.
4. Цибуля червона - 1 шт.
5. Морква - 1-2 шт. 
6. Сметана - 150 г.
7. Яйца курячі - 3 шт.
8. Сир твердий. 
9. Спеції
10. Риба (у мене судак) 

Спосіб приготування 

  • Броколі та капусту розморозити.
  • Рибу також розморозити, нарізати, зробити філе, але можна залишити шкірку. 
  • Робимо маринад для риби: пів чайної ложки паприки змішати з сушеним часником, приправою для риби, італійськими травами, сіллю, перцем та олією. Додати до риби. Залишити маринуватися на годинку. 

  • Моркву нарізати напів кружальцями, перець - cмужками, цибулю - напів кільцями, помідори - часточками. Все перемішати з броколі та цвітною капустою. Приправити. Додати трохи олії, перемішати.
  •  На підготовлений лист чи деко для запікання кладемо фольгу. Потім викладаємо овочі. Поверх овочів викладаємо замариновану пряну рибу. 

  • Робимо заливку: яйця збиваємо в пишну масу вінчиком (вручну), додаємо сметану, зелень, приправу та заливаємо рибу з овочами. Відразу додаємо тертий сир. 

  • Запікаємо при температурі 200'С, 45 хвилин.

  • Страву легко розділити за допомогою лопатки.

Нехай смакує! 

Коментарі