Якщо ви, друзі, в пошуках приготування смачної рибу, то ви успішно завітали в мій блог.
Не так давно готувала запечену рибу з овочами. Це дуже корисна страва, хоча має багато варіантів приготування.
Та я рекомендую приготувати тим способом, який буде покроково описаний нижче.
Рекомендую приготувати вам, бо вийшло дуже смачно. Й у вас все вийде.
Інгрідієнти
1. Суміш броколі, капусти цвітної (у мене заморожена).
2. Перець болгарский - 1 шт.
3. Помідори - 2 - 3 шт.
4. Цибуля червона - 1 шт.
5. Морква - 1-2 шт.
6. Сметана - 150 г.
7. Яйца курячі - 3 шт.
8. Сир твердий.
9. Спеції
10. Риба (у мене судак)
Спосіб приготування
- Броколі та капусту розморозити.
- Рибу також розморозити, нарізати, зробити філе, але можна залишити шкірку.
- Робимо маринад для риби: пів чайної ложки паприки змішати з сушеним часником, приправою для риби, італійськими травами, сіллю, перцем та олією. Додати до риби. Залишити маринуватися на годинку.
- Моркву нарізати напів кружальцями, перець - cмужками, цибулю - напів кільцями, помідори - часточками. Все перемішати з броколі та цвітною капустою. Приправити. Додати трохи олії, перемішати.
- На підготовлений лист чи деко для запікання кладемо фольгу. Потім викладаємо овочі. Поверх овочів викладаємо замариновану пряну рибу.







Коментарі
Дописати коментар