Секрети приготування запеченого свинячого м'яса

 Запечена свиняча м'якоть - це чудова страва для вечері, яку можна подати на свята або просто для затишного сімейного вечора. Ось  інгредієнти та рецепт смачного запеченого м'яса зі свинини

Інгредієнти

- 1,5 - 2 кг свинячої м'якоті (наприклад, свинячий окіст або свинячий рулет)

- 4 зубчики часнику, подрібнених

- 2 столові ложки оливкової олії

- 2 чайні ложки розмарину

- 2 чайні ложки чебрецю

- 1 чайна ложка паприки

- Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування 

1. Підготуйте м'ясо: Промийте свиняче м'ясо, обсушіть паперовим рушником і помістіть його на дошку.

2. Приготуйте маринад: У мисці змішайте подрібнений часник, оливкову олію, розмарин, чебрець, паприку, сіль та перець. Цей маринад додасть багатий аромат та смак м'ясу.

3. Маринуйте м'ясо: Натріть м'ясо маринадом з усіх боків, щоб воно добре просочилося. Переконайтеся, що м'ясо вкрите рівномірно.

4. Запікання: Розігрійте духовку до максимальної температури. Покладіть мариновану свинину в рукав чи загорніть у фольгу або просто покладіть на деко або глибоку форму для запікання. Запікайте 20 хвилин, а потім варто знизити температуру до мінімальної і запікати приблизно 60 хв.  

5. Після запікання вийміть м'ясо з духовки і дайте йому відпочити 10-15 хвилин, щоб соки рівномірно розподілилися. Потім поріжте на порції та подайте.

Це запечене м'ясо зі свинини буде соковитим, ароматним та повним смаку завдяки маринаду з часнику, трав та спецій. 

Правила подачі

Подавайте його з картопляним пюре або запеченими овочами для повноцінної вечері. 

Гарно вам посмакувати ! 




Коментарі